Rugsėjo 20,2011

Krautuvėlių išlikimo receptas – išskirtinė kokybė

2011 m. rugsėjo 19  dienos savaitraštyje „Veidas“ ( Nr.38) publikuojamas straipsnis, kuriame sertifikuotas EKT grupės vadybos konsultantas, mažmeninės prekybos ekspertas Justas Gavėnas pastebi, kad tarp Vilniaus senamiestyje gausėjančių mažų specializuotų maisto krautuvėlių (daržovinių ir pyraginių) nėra nei sūrinių, nei mėsinių. J.Gavėnas abejoja, ar didelės sėkmės galėtų tikėtis vien tik sūrius pardavinėjanti specializuota krautuvė, mat lietuvių skonis nėra itin išlavintas šioje srityje. Bet apie mėsines J.Gavėnas yra kitokios nuomonės. „Tiesa sakant, man keista, kad iki šiol jos niekas neatidarė, – stebisi EKT grupės konsultantas.

Kokios dar krautuvėlės steigiasi Vilniuje ir kituose miestuose, ką apie šį verslą pasakoja jų savininkai, skaitykite čia:

Krautuveliu islikimo receptas – isskirtine kokybe I.pdf (130.6 Kb);

Krautuveliu islikimo receptas – isskirtine kokybe II.pdf (126.8 Kb);